Buna ziua, Am primit inca de ieri coletele de la dumneavoastra, va multumin pentru promptitudine si pentru cadourile frumoase!

Gabriela Samuila
CONSULGAL PROIECT SRL - Administrative Department Responsible

Am realizat impreuna cu Stiefel mai multe harti de-a lungul anilor. Vreau sa spun ca am avut intotdeauna rezultate remarcabile, iar hartile pe care le-am primit au fost si sunt in continuare extraordinare. Vom apela cu incredere si in continuare la Stiefel.

Diana Cutinici
Consiliul Judetean Alba

In cursul zilei de vineri am primit harta de la dvs. motiv pentru care am dori sa va multumim pentru profesionalismul, cat si intelegerea de care ati dat dovada. Directorul general, cat si managerii din Romania au fost incantati de harta, de calitatea produsului si a meterialelor folosite. Va multumim.

Olympus Dairy Industry

Multumim mult de harta Bombardier Transportation. Toata lumea e fericita si multumita.    Un weekend linistit!

Denisa Chiper
Office Administrator HR Shared Services Organization Bombardier Transportation

Va multumesc pentru promptitudinea cu care m-ati servit, si deasemenea pentru calitatea produselor livrate. Aceastea mi-au indeplinit asteptarile 100%.

Valentin Binder
Director General Rhenus Midi GmbH

Nu putem decât să avem cuvinte de apreciere cu privire la colaborarea noastră cu Stiefel România. În cadrul proiectului cu finanţare europeană Banatour, compania Stiefel România a dat dovadă de profesionalism în toate aspectele colaborării noastre. Mai mult de atât, ţinând cont de opţiunile preferate, aceştia au răspuns cu acurateţe la toate solicitările noastre, astfel că rezultatele sunt pe măsură! Accesaţi site-ul www.banatour.eu şi convingeţi-vă de acest lucru! (Asociaţia Tehimpuls, Timişoara)

Asociatia Tehimpuls Timisoara

Ieri a ajuns harta la noi la sediu in Brasov. Va multumim frumos. Suntem foarte incantati de ea si speram sa mai colaboram pe viitor. Best regards,

Andreea Bucur
Customer Service Center South East Europe Cluster Weidmüller Interface GmbH & Co. KG Representative Office Romania Brasov Business Park

Buna ziua, Multumesc pentru harta si pentru masinuta care este tare draguta!!! 

Otilia Ciocirlan
Institutul Pasteur Romania - Marketing Manager - Export Department

Totul a fost in regula. Livrarea prompta, hartile realizate pentru Chipita Romania sunt de calitate foarte buna. Si bonusul mi-a placut. Multumesc. Un magazin cu servicii de calitate. Cu siguranta o sa mai cumpar si alte produse de la dvs si o sa-l recomand cu placere la toate cunostintele mele .

Ovidiu Nichifor
Director Transporturi Chipita Romania SRL

Am achizitionat o harta a judetului Prahova. Harta mi-a fost livrata in 24 de ore si a ajuns la mine in conditii impecabile. Multumesc Stiefel pentru operativitate si calitate.

Alexandra Istrate
manager achizitii

CONTACT

Ne-ar face o mare plăcere să vă ajutăm.

Vă așteptăm cu drag să ne contactați!

0259 426 011

0259 426 012

contact @ scoalaAZ.ro

417360 - Oșorhei, Str. 8, Nr. 5, Jud. Bihor, România

Luni - Vineri: 09.00 - 17.00

Ne puteți contacta folosind și formularul de mai jos.

Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Nume*

Email*

Telefon*

Mesajul*